6/2021: Vuodenajanvaihteen lämmitystä

2.11.2021

Terve, 

Meitä on tänään 480kpl. 

(Huomio: Lue tuo viimeinen kappale, vähintään) 

Yleensä näihin aikoihin Kainuussa on jo oikeaa lunta ja kunnon kylmää. Tänään ei, koska tällä elektronisella telegrammilla meitä lämmitetään yhteisen miilun hiileen puhaltaen ja muutenkin.  

Etenkin tulevana perjantaina 5.11. kun Wiskinmaistelu 2021 lataa sopivasti lämmintä mieltä vasten tuulta ja tuiskua. Mikäli et ole tuonne ilmoittautunut mutta tulit onneksi katumapäälle tämän päivän aikana, tarjolla on vain kaksi peruutuspaikkaa klo 18:00 mennessä tänään. Ilmoittaudu täällä . Nopeat koittaa; klikkaa, tilaa ja voittaa. 

Yhdistyksen syyskokous on tulossa tiistaina 16.11. Osallistujille tarjotaan perinteisesti lämmintä purtavaa. Tule mukaan tapaamaan insinöörejä ja sorvaamaan toimintaa. 

Tulossa on myös yritysvierailu Skodalle Otanmäkeen perjantaina 19.11. Aika on vähän poikkeuksellinen mutta näitä ei tule ihan hetkeen tarjolle. Siivoat vaan kalenterin tälle niin ei mene hukkaan. Itse odotan erityisesti mahdollisuutta tietää <filosofiläppä> kuka ajaa autonomista ratikkaa </filosofiläppä>. 

Hupparitilauksia voi käydä jättämässä mutta toimituspäivää ei voida toistaiseksi luvata. Tavarantoimittaja arveli että joskus vuodenvaihteen jälkeen tulee lisää ja malli voi hieman muuttua. 

Valtakunnallisesti on tulossa myös jokavuotinen edustajakokous 19.-20.11. Vantaalla ja tänne mahdollisia viemisiä jäsenistöltä voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen hallitus@kainuuninsinoorit.fi. Kainuun edustaja pitää huolen että sana kulkee ja soitto soi. 

Lopuksi se tärkein: 
Käy nyt heti vastaamassa tähän jäsenkyselyyn. Siihen menee nopeimmilta aikaa 1672ms (treenasin ja kellotin) ja hitaammiltakaan ei juuri dekadia enempää. Kainuun insinöörien toiminnalle ja sen kehittämiselle se on kuitenkin tärkeää. Siksi se on tärkeää sinullekin. Toivon myös että serveri kaatuu massiiviseen ylikuormaan ja pääsen sanomaan että mitäs minä sanoin... 

Lunta ja latua odotellessa, 
/hallitus 
Kainuun insinöörit ry. #korvenkoulima ja #pikkusenparempi