8/2020 Kohti parempaa

21.12.2020

Terve,

Nyt se huippuvuosi on kohta takana! 

Eikä tarvitse olla pessimisti tai tekoälyennustaja kun sanon että vielä paljon parempi vuosi on tulossa.

Sen varalle on tarkoituksena teettää sarja kainuulaisia insinöörihuppareita jäsenten edullisesti hankittaviksi. Toimittajana paikallinen luottotoimija. Huppariin tulee ainakin Kainuun Insinöörit leima/teksti että erottaa kenen joukoissa kantaja seisoo. Mallia ja värejä on jo pohdittu mutta tärkeäksi nousee nyt keksiä hupparin hihaan lausahdus jolla nostaa kainuulaista insinöörienergiaa entisestään.

Päätimme asettaa kilpailun kaikille jäsenille seuraavasti:

Keksi napakka, lyhyt, kainuulainen ja hyvää insinööritahtoa kuvaava teksti joka mahtuu mukavasti hihaan ja viestii ylpeyttä osaamiseen ja tekemiseen. Oheinen kuva vain malliksi (värit ja muut vaihtuu) ja sovittiin että "Mitäpä se hyvejää" on diskattu etukäteen tuloksista. Haiku on todennäköisesti liian pitkä ja "KI" liian lyhyt. Kilpailuun voi osallistua vain Kainuun Insinöörien jäsen ja vain yhdellä ehdotuksella.

Laita ehdotus sähköpostilla osoitteeseen hallitus (at) kainuuninsinoorit.fi 15.1.2021 klo 23:59 mennessä. Muista liittää mukaan nimesi ja ellet sitä muista niin sitten riittää jäsennumero. Vain siksi että tunnistamme sinut jäseneksi.

Voittaja saa aikanaan kyseisen hupparin ilmaiseksi ja me muutkin voimme tilata niitä tulevan kevään aikana rajoitetun ajan. Tästä sitten myöhemmin lisää.

Näin toivomme kaikille jäsenille ja heidän perheilleen oikein rauhaisaa joulua ja mukavaa uutta vuotta!

-Hallitus-