Kainuun Insinöörien Ensimmäinen Etävappu (3/2020)

16.4.2020

Kainuun Insinöörien ensimmäinen koronatiedote (3/2020)

Karanteeni-Vappu 1.5.2020 klo 18:00-19:00 etänä

Koska korona estää toistaiseksi jäsenetujen hyödyntämisen lähes tyystin, otamme ilon irti siellä ja siten kuin se suinkin on mahdollista. Ilmoittautumalla (alla oleva linkki) saat aikanaan linkin ja ohjeet kuinka pääset mukaan Ehkä Ensimmäiseen Etä-Wappu -tilaisuuteen Kainuun Insinöörien historiassa. Ammattikunnan luontaista arvokkuutta vaalien toki.

Tapahtuma on avoin kaikille insinööreille ja insinööriksi opiskeleville. Selviytymispaketti on valitettavasti tarjolla vain Kainuun Insinöörien jäsenille, logistisista syistä.

Alustava ohjelma:

  1. Kainuun insinöörien puheenjohtajan Kannustava Karanteenipuhe
  2. Sihteeri lukee vappupörriäistä
  3. Mitä lasissa -katselmus
  4. KaIO:n esitys
  5. Vapun merkitys henkisen läheisyyden työkaluna, Kajaanin Teknillinen seura
  6. Päätössanat: Eino Leino

 -vapaata keskustelua-

Tule mukaan ja vaikka et pääsisikään niin ilmoittaudu silti ja tilaa Kainuun Insinöörien Vappuselviytymispaketti kotiinkuljetuksella.

Ilmoittautuminen 27.4.2020 klo 16 mennessä (oli tässä, ilmoittautuminen suljettu) Myöhemminkin saa ilmoittautua (jälki-ilmoittautumiset: hallitus@kainuuninsinoorit) mutta Selviytymispaketin saantia/toimitusta ei silloin voida taata (koska autentikointi ja fysiikan lait).

Selviytymispaketti:


Sisältö on yllätys mutta sisältää juotavaa ja syötävää. Koska on poikkeustila ja huoltovarmuus aina kysymysmerkki, emme voi erotella aineksia. Siten paketti voi sisältää pähkinää, gluteenia, maitoa, voita, sokereita ja muita allergeenejä. Muista että mukana on ennenkaikkea paljon hyvää tahtoa.

Käytämme paikallisia yhteistyökumppaneita, emme ulkopaikkakuntalaisia liikemiehiä.

PS: alunperin suunnitelmissa oli elokuva-ilta tuohon 007-ensi-iltaan. Hassua on, että vaikka se peruttiin niin kuvituskuvaksi tuo käy tähänkin teemaan. :)

-Hallitus-