Kainuun Insinöörit 05/2024: Jo joutuu suloinen suvi

20.5.2024

Lumi sulaa ja puutkin alkavat jo vihertää, mutta vielä keretään yhdelle yritysvierailulle ennen kuin Kainuun Insinöörit kirmaavat kesälaitumille. Kesä- tai elokuulle on suunnitteilla koko perheen kalastustapahtuma, mutta aikataulu ei ole vielä täysin selvinnyt sen osalta. Seurailehan siis kesämenojen lomassa sähköpostia, niin saat tiedon heti, kun saamme tapahtuman tiedot ja ilmoittautumisen kasaan.

Nappaa tästä jo tiedossa olevat päivämäärät vielä ennen kesälomille jääntiä:

 

29.5. Yritysvierailu Terrafame 

Vuoden 2024 yritysvierailut pyörähtävät virallisesti käyntiin Terrafamen yritysvierailulla. Tämä on tehty niinkin helpoksi, että sinulla täytyy vain ilmoittautua tapahtumaan, ja saapua 29.5. klo 16 mennessä Kajaanin matkakeskukselle, josta bussikyyti kuljettaa meidät määränpähän. Onko linja-autossa tunnelmaa? Entäs toimiiko serviisi ja tarjoillaanko virvokkeita? Se selviää vain tulemalla paikan päälle.

Ilmoittautuminen auki yritysvierailulle vielä kaksi päivää tästä.

 

7.9. Geelipalloturnaus

Tästäpä jo valmiiksi päivämäärä ylös! Tarkoitus on varata insinööriopiskelijoiden kanssa koko päiväksi geelipallo / paint ball areena käyttöömme. Mikäli paint ball ei ole lajina tuttu, niin Wikipedia kertoo aiheesta seuraavaa: Paintball eli värikuulapeli on urheilulaji. Paintballissa ammutaan merkkaimella värikuulia. Vastustajat pyritään eliminoimaan pelistä merkkaamalla heidät värikuulan osumalla.

Lisäinfoa ja tarkempaa aikataulua/ilmoittautumislinkkiä laitetaan heti, kun tapahtuman speksit on saatu kurottua kasaan.  

 

 

Kuukauden nosto:

Tiesithän, että Insinööriliiton jäsenkortin saa nykyään kätevimmin mobiilisena? ILRY Mobiili -sovelluksella, saat jäsenkortin lisäksi ajankohtaisia insinööriuutisia sekä koulutuksia että tapahtumia sisältävän tapahtumakalenterin älypuhelimeesi. Lisätietoa ILRY mobiili -sovelluksesta saat täältä.

 

Insinööriopiskelijoiden menovinkit:

Opiskelijat aloittavat jo pikkuhiljaa lomailun (kesätyöt).

 

Insinööriliiton asiaa:

Insinööriliiton suosittu kesätapahtumien sarja alkaa pian! Kaikki liiton uutiskirjeessä mainitut kesätapahtumat ovat avoimia kaikille jäsenille, kurkkaa Huvikesä 24 ohjelma täältä

14.8. Jäätelökupla kiertää Kajaanissa jäsenten työpaikkojen lähellä. Ehdota työpaikkasi mukaan kiertueelle. Ehdotuslomake löytyy Lyytistä.