Kainuun Insinöörit ry jäsentiedote (1/2020)

30.1.2020

30.1.2010 / Jyrki

Tervehdys Kainuun Insinööri!

Tämä on vuoden ensimmäinen jäsentiedote ja lupaan että näitä ei tule joka viikko, mutta useammin kuin kahdesti vuoteen.

Uusi hallitus on valittu vuodelle 2020, yhteystiedot vastuualueineen löytyvät täältä.

Tiedotus ja uudet sivut

Sivusto on siirretty insinööriliiton tukemalle Yhdistysavain -palveluntarjoajalle. Vanha domain säilyy vielä käytössä mutta haihtunee taustalle ajan mittaan. Tärkein syy siirtoon on edistys ja ikävällä tavalla rämettynyt sähköpostisyöpä joka käytännössä on estänyt Kainuun sisäisen tiedottamisen sähköpostilla viime vuosina. Lähettävä palvelin vietti aikaa yleisellä estolistalla enemmän ja enemmän eikä semmoinen vaan toimi.

Tiedottaminen on silti tarkoitus jatkossakin hoitaa sähköpostilla. Mikäli sait tämän niin onnistuimme! Jos huomaat jotain olevan pielessä, tai keksit kehitettävää laitathan siitä viestin hallitus@kainuuninsinoorit.fi -osoitteeseen. 

Linjauksena on että mikäli olet antanut sähköpostiosoitteesi liiton tietoihin ja olet sallinut yhteydenotot niin tulet saamaan sähköpostia myös Kainuun insinöörien paikallisasioissa. Voit tarkistaa tämän kirjautumalla jäsensivuille täällä. GDPR -osuuden hoitaa insinööriliitto kuten tähänkin asti, osoitettasi tai tietojasi ei siis tallenneta pysyvästi Kainuun puolesta minnekään.

Sähköposti pyritään pitämään siistinä ja karuna sisältäen olennaisimman ja kaunis muotoilu sekä muu css-saasta jätetään sitten tänne sivustolle jonne sähköpostista tarjoillaan sopiva linkki. Koska maailma on paha ja monella roskapostifiltteri voi sen takia olla erityisen jyrkkä, varmistathan että osoitteet noreply@yhdistysavain.fi ja hallitus@kainuuuninsinoorit.fi ovat sähköpostisi valkolistalla. 

(Linkit eivät näytä toimivan kaikissa sähköpostisovelluksissa joten joudut kopioimaan ylimmän linkin lempiselaimeesi.)

Jäsentapahtumista

Suunnitteilla on osallistuminen Suofutiksen 2020 kisoihin kesällä Kainuun insinöörien omalla joukkueella. Mikäli arvelet kykeneväsi tulemaan paikalle niin yhdistys lupaa hoitaa byrokratian, majoituksen ja jotain muutakin. Paidan nyt ainakin.

 Ilmoittaudu heti tapahtumaan täällä vaikket vielä olisi varma. Meistä ei kukaan ole muutenkaan varma mutta päätimme silti että sinne mennään. Meni syteen tai suohon.

Tiistaina 4.2.2020 on Kajaanin lounastilaisuus, liitto tiedottaa tästä erikseen ja ilmoittautuminen on sitä kautta myös.

Leffailta viikolla 8, tiistaina 18.2.2020.  Yhdistys tarjoaa elokuvalipun paikalle tulleille jäsenille.  Elokuva ja kellonaika selviää kun Biorex kertoo mitä silloin pyörii. Tarkkaile postiasi.

Hiihtolomaviikolle 10/2020 järjestetään perhepäivät kaikissa Kainuun laskettelukeskuksissa. Yhdistys avustaa perhelippua 20€/jäsen. Perhelipuksi käy mikä tahansa, mihin tahansa Kainuun hiihtokeskukseen, hiihtolomaviikon aikana ostettu, vähintään kahdelle olevan lipun kombinaatio (perhelippu, useita hissilippuja) joka on omalle perheelle. Ota kuva kuitista ja lähetä se sähköpostina osoitteeseen hallitus@kainuuninsinoorit.fi. Liitä mukaan nimesi, jäsennumero ja tilinumero niin yhdistys tilittää tuen sinulle tämän jälkeen.

Raahen päässä puuhataan kesälle hyväntekeväisyysteemalla Oulunjärven ympäriajoa 2.-14.6.2020 ja Oulaisten Weteraanikonepäiville 3.-5.7.2020 osallistumista mootttoripyöräilyn merkeissä. Seuraamme ja tiedotamme kun tarkentuu.

Jäseneduista

Käythän katsomassa ainakin kerran kvartaalissa mitä etuja yhdistyksen jäsenyys vuoden ajan tarjoaa. Listaa päivitetään tänne.


-Hallitus-