Leffailta ja Insinöörien kontribuutio (2/2020)

12.2.2020

Leffailta 18.2.2020

Leffailta pidetään tulevana tiistaina 18.2.2020 klo 19:30->. Paikkana Kajaanin Biorex ja elokuvaksi valittiin "Taistelulähetit - 1917"  (klo 19:50 alkava näytös)

Hallituksen edustaja jakaa lipun jäsenkorttia tai jäsennumeroa vastaan. Kuittaa nimesi listaan. Lipulla saat valita istumapaikan sen mukaan mitä on jäljellä. Tulethan siksi paikalle ajoissa, lippujen jako alkaa n. 20min ennen näytöstä. Ilmoittautumista ei vaadita ennakkoon mutta voit sen tehdä täällä ja säästät kaikkien aikaa.

Tervetuloa!Iltatapahtuma 26.2.2020

Yhteistyökuviota meille tarjoilee Kajaanin Teknillinen Seura, joka 

"järjestää kaikille avoimen tapahtuman Valmet Automation Oy:n tiloissa keskiviikkona 26.2. Illan teema on Insinöörien kontribuutio ekologisiin haasteisiin

Paikalla on Silja Keränen – DI, Vihreiden Puoluevaltuuskunnan puheenjohtaja kertomassa ilmastonmuutoksesta ja jäljellä olevasta hiilibudjetista sekä päästövähennystavoitteista. Esityksessä saamme tietoa myös metsätalouden ja vesistojen tilasta sekä luonnon monimuotoisuudesta. Alustuksen jälkeen illassa pohditaan yhteisesti toimia päästövähennystavoitteisiin pääsemiseksi ja sekä insinöörien tarjoamia teknologisia keinoja näihin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Illan teemaan sisältyy myös keskustelua jätevesien aiheuttamista päästöistä vesistöihin. 

Paikalla on Harri Kohonen - DI, Liiketoimintapäällikkö Kajaanin Valmet Automation Oy, kertomassa Valmetin case esimerkkejä mittaus- ja säätöratkaisuista jätevedenprosessoinnin eri vaiheisiin. Yleisöllä ja median edustajilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun sekä Valmet Automation yrityskierrokseen. 

Tilaisuuden kesto kokonaisuudessaan noin 3 tuntia Tilaisuus pidetään Valmet Automation tiloissa Kehräämöntie 3 keskiviikkona 26.2. klo 17.30 alkaen. Pyydämme ilmoittautumiset ennakkoon sähköpostitse 19.02.2020 mennessä osoitteeseen kajaanin.teknillinen.seura@gmail.com

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Kajaanin Teknillisen Seuran varapuheenjohtaja Jukka Nokelainen p. +358400284150"

Ilmoittautumiset suoraan Kajaanin teknilliselle seuralle.


-Hallitus-