Syystiedote 7/2020: HYVÄ ME!!!

9.10.2020

Nyt nousee kissanhäntä :)

Kainuun insinöörien jäsenkunta on kasvanut välivuoden jälkeen taas muita nopeammin kun vertaillaan Pohjois-Suomen insinöörijärjestöjen jäsenkehitystä. Riippumatta haastavista olosuhteista tänä historiallisena vuonna, Kainuun insinööreihin on liittynyt merkittävästi enemmän insinöörejä kuin Pohjois-Suomen alueella keskimäärin. 
Prosentuaalisesti 2.7% jäsenlisäys Pohjois-Suomen alueella kertoo siitä että alalla on imua ammattilaisille ja pitkäjänteinen opiskelijatyö kantavat hedelmää. Kiitokset myös KaIO:lle!!


Kainuun insinöörien alueella jäsenkehitys oli peräti 6.4% plussalla! Maakunnallisesti erittäin positiivinen signaali, sikäli että koulutettu ammattitaitoinen insinöörivoima kokee Kainuun  kiinnostavaksi ja vastaavasti maakunnan menestyvä liiketoiminta tarjoaa avoimia työpaikkoja kovan tason ammattilaisille. 
Kainuun insinöörit ry:ssä oli jäseniä 1.8.2020 465 kpl. 

Kaikki tämä lupaa hyvää, niin insinööreille kuin maakunnan liiketoiminnallekin!

Vierailu KAMK:lle 22.10.2020 klo 17:00

Korona on tänään standardi mutta ei este toimimiselle. Alustavasti on sovittu Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa vierailutapaamisesta to 22.10.2020 klo 17:00. 
Tarkka paikka on vielä avoin ja ilmoitetaan lähempänä. Voit ilmoittautua tapahtumaan osoitteeseen hallitus@kainuuninsinoorit.fi, laita maininta mahdollisista ruoka-aineallergioista. 
Teemana on tutustua KAMK:n nykytilaan ja suunniteltuun tulevaisuuteen, harjoittelijapalvelu sekä erilaiset koulutusmahdollisuudet teollisuudelle ja liike-elämälle. Isänpäivä sunnuntaina 8.11.2020

Yhdistys tarjoaa kaikille isä-jäsenille ilmaiset uinnit Kajaanin Kaukavedessä, joko yksin tai perheen kanssa. Paikalla on hallituksen edustaja joka onnittelee ja hoitaa lipun ostamisen (aikuinen tai perhelippu). Koronavaraus (tietysti).  


Syksystä Jouluun
Muuten jo suunniteltujakin tapahtumia on jouduttu perumaan (mm. Bondin toinen ensi-ilta siirtyi taas vuodella) ja hallitus pyytääkin nyt ideoita miten jäsentoimintaa voitaisiin tukea kun mitään yhteistapahtumia on haastava järjestää. 
Ideoita kuunnellaan osoitteessa hallitus@kainuuninsinoorit. Uusien jäsenten juhlat
Hyvän jäsenvuoden kunniaksi uusille jäsenille on luvassa, tjaa korjataanpas, suunnitelmissa pientä yllätystä. 

Se miten, missä ja mitä, riippuu paljolti virustilanteesta mutta jotain uutta tulee. 
Jos tiedät että olet liittynyt Kainuun insinööreihin tämän vuoden aikana niin ole entistä tarkkaavaisempi tiedotuksen suhteen.

Jos taas huomaat tai tiedät jonkun insinöörikollegan joka ei juuri nyt ole jäsen, on tässä hyvä paikka vinkata että liittyy jäseneksi tämän vuoden puolella. Vain siten on mukana yllätyksessä.

Kainuu elää

Ei saa antaa pelolle valtaa ja pakkanen kyllä pitää huolen omistaan, talvea kohti mennään ja lujaa.

-Hallitus- 

PS: keväälle on tarkoitus toistaa hiihtolomatarjous kuten tänä vuonna. Siitä sitten myöhemmin lisää.

PS2: sähköpostissa luki 6, oikeasti on 7, sori.

Vierailu KAMK:lle 22.10.2020 klo 17:00 muista ilmoittautua hallitus@kainuuninsinoorit.fi