03/2023 Valtaoja kutsuu, onko universumi valmis?

13.4.2023

(katso alkuperäinen kuvineen täältä)

Tervehdys,

Esko Valtaojan luentotilaisuus 31.5.2023 Hotelli Kajanuksen Linna-salissa klo 17 on nyt auki jäsenille ilmoittautumista varten.

Mene äkkiä tänne, paikat syödään sitä mukaa kun niitä syödään:

Ilmoittautuminen Lyytissä: Valtaoja 31.5.2023 (linkki sähköpostissa)

Avaamme ilmoittautumisen myös Kajaanin Teknillisen seuran jäsenille ja aveceille, muutama päivä myöhemmin toki. Mikäli tunnet että yrityksen liikevaihto kaipaa markkinointivähennyksiä niin se hoituu myös nyt kätevästi ostamalla yrityslippu samasta linkistä.

Yrityslipulla saa kaksi henkilöä sisään ja mahdollisuuden tuoda esittelymateriaalia ennen luentoa olevaan kahvitilaisuuteen. Oikeasti kyse on hyvän asian tukemisesta mutta eihän sitä tiedä kuka siihenkin verkkoon kävelee jos otat viekkaat uistimet mukaan.

Tähän palaan ei ole juuri mitään tärkeämpää. Kevätkokous pidettiin, ennätysosanotto oli ja sen suhteen oikein mukavasti meni.

Yritysvierailut jatkuvat mutta päiviä ei ole vielä lukittuna. Pohjois-Suomen jäsenjärjestöt juonivat pohjoisen tulevaisuutta reilun viikon päästä. Jos sinulla on mielessä jotain mikä kaipaisi jäsenjärjestöjen toiminnan kehittämistä, ideat, risut, ruusut, toiveet, jne. , niin laita äkkiä sana tai kaksi vaikka replynä tähän postiin. 

Hallitus vie terveiset ja tekee kaikkensa niinkun aina.

Joko kohta uskaltais miettiä kesärenkaita?

Ei, menet nyt vaan heti ja klikkaat itsesi ja avecit mukaan Valtaojaan.


Täältä tähän,

/hallitus