05/2022 Syksyvaellusta, melkein iso ja muuta pientä

16.9.2022

(alkuperäinen täällä: 05-2022)

Syksy tunkee niskaan. Tiedottaja otti k-lentsun kuukaudeksi konsultiksi mutta yrittää nyt päästä eroon ikävästä sopimuksesta. Elämä jatkuu.

Hyviä taannoisia uutisia:

Meitä oli yli 500 jäsentä loppukesän tarkistuslaskennassa!!! Nyt kun aloin tätä naputtelemaan niin onkin enää 498. Hyvä määrä sekin ja tärkeintä on että kulmakerroin vuoden aikavälillä on positiivinen.

Syysvaellus tulee, ensi viikon sunnuntaina 25.9.2022, käykää ihmeessä ilmoittautumassa. Viime vuodelta kaikuu nauru vieläkin koska järjestävä joukko on meidän omia opiskelijoita.

Lisää tietoa ja ilmoittatumislinkki täällä:

https://kainuuninsinoorit.insinoori.fi/tapahtumat/inssivaellus-vuokatissa-2022/

Padel-vuorot pyörii vielä, tule mukaan täällä https://ki-padel22.nimenhuuto.com/public_join?pass=%23Korvenkoulima
Vuoro on voimassa nyt ja jatkuu koko kesäkauden, joka sunnuntai alkaen klo 18. Tarkempaa infoa sitten nimenhuudon kautta.


Elokuvaviikko on tulossa.  Alustavasti vko 42, ja ennakkoilmojen perusteella ostetaan sitten Biorexiin liput jonka saa jäsenkortilla tiskiltä. Neuvottelut tuon suhteen kesken mutta suunnitelma pitää tavalla tai toisella. Seuraa tiedottelua ja webbisivun tapahtumat -osiota.

Pikkujoulutapahtuma on tulossa perjantaina 25.11.2022. Tästäkin lisää lähempänä. Kalenteriin merkitsemistä suositellaan ettei sitä päivää täytä Joku Muu (TM).

Tarkista myös jäsenedut täältä:

https://kainuuninsinoorit.insinoori.fi/jasenedut/


Over and out ja nyt lumikolan huoltoon, saunapuut onkin jo...


/hallitus