3/2021 Kevätkokous, etuja ja tietysti olutta

12.4.2021

Sanovat että polanne pehmenee ja kevät auraa jo kesää :) 

Kevätkokous 2021

On siis aika sääntömääräisen kevätkokouksen joka pidetään Scandic Kajanuksessa torstaina 29.4.2021 klo 18:00. Mikäii kokoontumisrajoitukset estävät paikalle kokoontumisen, on tarjolla varajärjestelynä osallistuminen etänä. Etävieraaksi voit ilmoittautua täällä.

Oluttasting Marian kanssa

Kevätkokouksen jatkoiksi tarjoamme jäsenille mahdollisuuden osallistua johdettuun oluenmaisteluun Maria Markuksen johdattelemana torstaina 29.4 Klo 20:00. Tilaisuus toimii siten että ilmoittaudut tilaisuuteen ensin täällä (eli vuosikokoukseen). Sitten käyt hankkimassa listan oluet ennen tilaisuutta esim. Prismasta:

  • Maku Brewing Savu Vehnä
  • Fat Lizard California Pale Ale 101
  • Coolhead Juiciness Neipa
  • Keisari Stout
  • ja jokeriksi Olvin uutuus Daring Daughter West Coast Lager.

Noin tunti ennen vuosikokouksen alkua saat linkin jolla pääset mukaan. Voit hyvin liittyä mukaan vasta kokouksen jälkeen klo 20:00 vaikka linkki on voimissaan jo aiemmin.

Tastingiin on hyvä varata mukaan myös vettä ja jotain vaaleaa leipää/voileipäkeksiä/popcornia tms. miedon makuista naposteltavaa "paletin putsaamiseksi" oluiden välillä. 

Marian juttuja kuuntelee mielellään myös ilman oluita joten vahva suositus osallistumiselle vaikka maistelu sinällään ei kiinnoistaisikaan.Pakohuone insinööreille

Kainuun insinöörit on sopinut The Great Escape -pakohuoneilijoiden kanssa tuesta. Jokaisesta insinööriosallistujasta ryhmässä lähtee -25% hinnasta pois. Tuen saa kun esittää jäsennumeronsa insinöörikortista, muovisesta tai sitten puhelimen näytöltä. Eli jos saat kolme insinöörikaveria mukaasi, on kokemus koko porukalle ilmainen! Vähemmillä insinööreilläkin verrattain halpa. 

Vuoden vinkki: Jos insinöörejä on enemmän kuin neljä ei tukea makseta joten sitä ei kannata myöskään hakea vaan säästää ne yli neljän insinöörit seuraavalle kerralle. 

Tuki on voimassa vuoden loppuun, kerran per jäsennumero ja toimii Kajaanissa sekä Vuokatissa.

Vappu

Vappua ei ole peruttu mutta sen tapahtumat on nyt keskitetty tuohon 29.4. iltaan. Tämän takia osallistuminen insinöörilakki tai valkolakki päässä serpentiiniin verhoutuneena katsotaan soveliaaksi. Oluttastingin kun piti olla alunperin juuri vappuna. 


-Hallitus-