Kainuun insinöörit 07/2023: Syksyn sävelet E-duurissa

12.9.2023

(kuvat ja muut täällä: https://kainuuninsinoorit.insinoori.fi/uutiset/kainuun-insinoorit-07-2023-syksyn-s/  )


Tervehdys,

Muutamaa tapahtumaa pukkaa ettei pääse jähmettymään. Ota kostoksi kiinni niskasta ja raahaa itsesi, ja miksei osa perhettäkin mukaan. HUOM: Tiedotteessa on alimpana tärkeä kysely, vastaa siihen.


Tapahtumat

Sunnuntaina 24.9.2023 on perinteinen monitapahtuma jossa yhdistetään Inssivaellus Vuokatissa ja Superparkkia junioreille Superparkissa.
Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä junioria tai insinööriä tai aveccia. Käsikirjoitus suunnilleen näin:
Lähdetään bussilla Tieto 1:n parkkipaikalta tasan klo 1000, Superparkilla ollaan n. 1030. jossa jätetään puistoilijat puistoon 
ja loppu lähtee vaeltamaan mukavan kierroksen Vuokatin maisemissa. Vaelluksen lähtöpaikka tällä tietoa Hesburgerilta ja maali Opiston parkkipaikalla. Bussi hoitaa meidät näistä näihin. 
Vaelluksen puolessavälissä nautitaan nuotiolla yhdistyksen tarjoamia eväitä ja Superparkilla touhuaville on varattu burgeribuffet noin puoleen väliin tapahtumaa. Superparkilla ollaan takaisin 1430 mennessä ja  Kajaanissa n. 1515 takaisin.
Jos juniori on alle 7v niin puistoon tarvitaan huoltaja/aikuinen mukaan. Ilmoita hänelle silloin avec ja toki vanhemmankin juniorin mukaan voi lähteä aikuinen aveciksi.
Ilmoittautuminen Lyytiin perjantai 22.9.2023 klo 1300 mennessä.
Mukana Kainuulaisia insinöörejä ja insinööriopiskelijoita. Opiskelijat koordinoi vaelluksen toteutuksen.
Omavastuu 5EUR juniorit, jäsenet ja avecit. KaIOn jäsenet (opiskelijat) ilmaiseksi.
(syötä jäsennumero)
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Inssivaellus_ja_Superpark_Vuokatissa_7165

Yritysvierailujen sarja jatkuu keskiviikkona 27.9.2023 klo 17. Nyt kohteena Kajaanin vesi ja tarkemmin Peuraniemen jätevedenpuhdistamo. 
Osoite Sokajärventie 13
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Yritysvierailu_Kajaanin_Vesi_3716

Leffaviikko on tulossa vko 42, laita ilmoittautuminen lyytiin niin varaat itsellesi lipun elokuviin Kainuulaisessa elokuvateatterissa.
Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/Kainuun_Leffaviikko_42_7099

Yhdistyksen syyskokous on myös naulattu jo karttaan. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat, valitaan ainakin uusi hallitus.  Tänä vuonna se on tiistaina 7.11.2023 klo 18:00 Hotelli Kajanus. Meille on varattu kokoustila ja syyskokouksen jälkeen yhdistys tarjoaa illallisen. Laita kalenteriin jo nyt. Ei vielä erillistä ilmoittautumista ellei sitten keksitä jotain ekstraa siihenkin...

Yritysvierailut jatkuu, nyt pizzailtaan combottuna. Torstaina 30.11.2023 klo 17 tutustutaan ensin Sartoriukseen ja sen jälkeen istahdetaan PeeVeessä yksityistilaisuutena syömään.
Voit tulla myös toiseen, toiseen tai molempiin. Pois ei voi olla. Omavastuu sen 5EUR.
Ilmoittaudu 29.11.2023 klo 12:00 mennessä: https://www.lyyti.in/Yritysvierailu_Sartorius_ja_pitsailta_PeeVeessa_2229

Muutakin on tulossa, ainakin giniä maistellaan porukalla 3.11. mutta paikka on vielä vähän hämärä. Ja ohjelma.
Varmistuu kyllä ennen lokakuun puoltaväliä. Ilmoitellaan siitä sitten erikseen.


Jäsenedut ja some

Tarkasta myös jäsenedut https://kainuuninsinoorit.insinoori.fi/jasenedut/ . Jäsenetuvinkkinä vaikka GreatEscape jossa vierailu on ilmainen kun seurueessa on jäseninsinöörejä neljä tai enemmän.

Niin ja sitten ota seurantaan yhdistyksen tili Instagramissa. Minna tunkee sinne mukavia hetkiä aina kun siihen on vähänkään aihetta:
https://www.instagram.com/kainuuninsinoorit/Muuta

Pohjoisen alueen insinööriyhdistysten kokous on tulossa 14.10.2023 ja hallitus valmistautuu siihen. Mikäli mielessä on jotain mitä viedä tuohon kokoukseen niin olethan yhteydessä hallitus@kainuuninsinoorit.fi. Pidetään pohjoisen puolta.

Asiasta viidenteen, jos varataan jäsenille mahdollisuus osallistua pikkuomavastuulla avec-pikkujouluihin niin lähtisitkö?
Naksauta kokeeksi sitoumukseton mielipiteesi tuohon ( https://www.lyyti.fi/questions/5a41eeed87 ).
Mikäli löytyy tarpeeksi niin luvataan harkita vakavasti vaikka tämä ei ihan tapana ole ollutkaan.

Oletteko kokeilleet kanttarelliquesadillaa? Sen kun tuunaa vegaaniteerenrintasiivuilla niin tuntee elävänsä kuin syksyinen eläin.

Ei meillä muuta,
/hallitus


#brahms ;)